Підгузки

В этой теме 1 ответ, 2 участника, последнее обновление  focojeg579 1 день, 17 часов назад.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор

degal79278
    Участник

Привіт, шановні батьки! Я ось вивчаю тему органічних підгузків і хотіла б дізнатися більше. Які критерії ви використовуєте при виборі? На що звертати увагу: склад, сертифікати, чи, може, відгуки інших мам? І ще цікаво, де ви зазвичай купуєте такі підгузки – в інтернет-магазинах чи у фізичних точках? Діліться досвідом, будь ласка!

focojeg579
    Участник

Я переконана, що вибір підгузків – це один із найважливіших моментів у догляді за дитиною. Колись я думала, що всі підгузки однакові, але після народження другої дитини моя думка кардинально змінилася. У старшого сина часто були подразнення від підгузків, тому для донечки я вирішила шукати найкращий варіант. Випадково натрапила на підгузки Eco by Naty https://paninadivani.com.ua/orhanichni-pidhuzky-turbota-pro-dytynu-ta-pryrodu/ і вже більше року ми користуємося тільки ними. Це органічні підгузки без хімічних запахів, без пластику та токсичних речовин. Дитяча шкіра з ними дихає, і я не хвилююся за подразнення. Купую їх завжди в інтернет-магазині Пані на Дивані – ціни приємні, доставка швидка, а ще часто бувають акції. Всім мамам, які цінують комфорт дитини та турбуються про екологію, раджу спробувати!

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)

Вы должны авторизироваться для ответа в этой теме.