Польська школа для українських дітей

Главная Форумы От администрации Польська школа для українських дітей

В этой теме 3 ответа, 4 участника, последнее обновление  Teasya 1 месяц, 1 неделя назад.

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Автор

degal79278
    Участник

Які існують варіанти для українських батьків, які шукають інформацію про навчання своїх дітей у Польщі? Чи є спеціалізовані консульства або організації, які можуть надати допомогу та відповісти на питання про інтеграцію в польську освітню систему?

focojeg579
    Участник

В Україні я працювала вчителем, тому, коли довелося покинути свою країну, я дуже переживала за освіту моїх дітей. На щастя, я натрапила на сайт Spilno, який став для нас справжньою знахідкою! Це платформа, де зібрано безліч корисної інформації для українських біженців. Я дізналася про освіту у Польщі для українців https://spilnoinpl.org/article/posibnyk-zi-vstupu-do-shkoly-dlia-ukrainskykh-ditei-u-polshchi програми для дітей, що допомагають їм адаптуватися до нових умов. Мої діти вже відвідують школу, і я бачу, як вони швидко освоюються. Завдяки Spilno я отримала доступ до курсів польської мови, що також дуже допомагає в спілкуванні. Я щаслива, що на цій платформі є все необхідне для комфортного життя в новій країні.

Qima
    Участник

Мої діти онлайн навчаються, тому я шукаю для них хороші підручники. Хто що може порадити?

Teasya
    Участник

Я б рекомендував «English Grammar in Use» від Реймонда Мерфі — це найкраща граматика з англійської мови https://www.britishbook.ua/catalog/grammatika/yazyk-english/. Це класичний підручник, який дуже популярний серед студентів. Він містить зрозумілі пояснення та вправи для практики. Також можна звернути увагу на «Practical English Usage» – це ідеальний довідник для швидкого вирішення питань граматики. Купити їх можна в Брітішбук – вони завжди мають в наявності!

• Этот ответ был изменен 1 месяц, 1 неделя назад от  Teasya.
Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)

Вы должны авторизироваться для ответа в этой теме.