Проблема з помилкою D3D device lost в Unreal Engine: шукаю поради!

Главная Форумы От администрации Проблема з помилкою D3D device lost в Unreal Engine: шукаю поради!

Помечено: 

В этой теме 1 ответ, 2 участника, последнее обновление  Evgeniy 1 месяц, 3 недели назад.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор

Roman1
    Участник

Привіт усім! Останнім часом у мене виникли труднощі з роботою Unreal Engine, і я хотів би спитати порад. При спробі запустити деякі проекти часто з’являється помилка «D3D device lost». Це дуже заважає мені, оскільки я активно працюю над своїми іграми, і кожного разу зупинятися на цьому етапі – велике розчарування. Я вже пробував кілька рішень, але не все спрацювало. Можливо, хтось із вас також стикався з цією проблемою? Які методи чи підходи ви використовували для її вирішення? Чи є якісь конкретні рекомендації або посилання на ресурси, які могли б допомогти? Дякую заздалегідь!

Evgeniy
    Участник

Привіт! Я також стикався з такою проблемою. Це справді може бути дуже дратівливо, особливо коли працюєш над важливими проектами. Є кілька методів, які мені допомогли.Спробуй оновити драйвери відеокарти. Іноді старі або несумісні драйвери можуть викликати цю помилку. Також варто перевірити налаштування енергоощадження в Windows. Установи його в режим максимального виконання, щоб уникнути зниження продуктивності. Я ще звертав увагу на налаштування проекту в Unreal Engine. Якщо ти використовуєш високу графіку, спробуй знизити налаштування, щоб зменшити навантаження на GPU. Також рекомендую переглянути цей ресурс, там є кілька корисних порад про те, як виправити D3D Device Lost в Unreal Engine https://rns.com.ua/stati/iak-vypravyty-d3d-device-lost-unreal-engine/ Сподіваюся, це допоможе! Удачі!

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)

Вы должны авторизироваться для ответа в этой теме.